Scorpion EXO-520 Air Shade zwart/groen

Scorpion Exo
Bestel
  • Beschrijving

De Scorpion Exo-520 Air heeft een intern zonnevizier, is standaard voorzien van een pinlock anticondens vizier en heeft oppompbare wangkussens.

Zoals alle scorpion exo air helmen is de exo-520 ook voorzien van het airfit systeem - u kunt de wangkussens oppompen voor een optimale pasvorm. Een pinlock maxvision anticondens vizier is standaard (uiteraard monteren wij deze voor u in het vizier).

De helm is voorzien van regelbare topventilatie en kinventilatie, een met een handle aan de linkerkant van de helm bedienbaar intern zonnevizier voorzien van een anticondens coating, een uitneembare en wasbare kwikwick2 voering (koel en droog als het warm is en warm als het koud is), een neuskap en een kinflap.

Het vizier is voorzien van een vizierslot. Uiteraard wordt de helm geleverd inclusief een helmzak.

De Scorpion Exo-520 heeft een emergency release systeem, onder aan de helm zitten lipjes om in noodgevallen de wangstukken eenvoudig te kunnen verwijderen ter voorkoming van letsel.

De helm wordt standaard geleverd met een helder vizier, optioneel is het ook mogelijk om andere vizieren (donker / spiegel) te verkrijgen.

Microlock snelsluiting. Voorbereid voor het Exo-com bluetooth systeem.

Uitlopend artikel op=op.

Shade uitvoering. Kleur zwart/groen.