Kettinggereedschap en onderhoud

Kettinggereedschap

Bestel
Met dit kettinggereedschap kunt u op eenvoudige wijze de oude ketting breken, de nieuwe ketting persen en deze afklinken (de Tsubaki Sigma en Omega kettingen worden met de hand geklonken [voor het klinken van deze kettingen is evt. de tsubaki rs-50 rivet punch verkrijgbaar] en niet met het gereedschap)

Bij gelijktijdige aanschaf met een kettingset kunt u dit gereedschap kopen voor de speciale prijs van slechts € 44.90. (u kunt dit aanvinken als u de set besteld)

Het kettinggereedschap is geschikt voor de kettingmaten 520, 525 en 530 (50).

Afam Easy Riv5 kettinggereedschap

Afam
5414837146971
Bestel
Met de Afam easy Riv 5 chain riveter kunt u eenvoudig een kettingschakel oppersen en de schakel afklinken (alleen voor schakels met hol uiteinde).

De Afam Easy Riv 5 is een eenvoudig stuk kettinggereedschap waarmee u een kettingschakel (520, 525 en 530) kunt oppersen en de schakel kunt klinken (alleen voor klinkschakels met hol uiteinde).

Kettinggereedschap professioneel DID KM500R steel box

did
Bestel

De DID KM500R chain cut and riveting tool is de professionele versie van het kettinggereedschap, geschikt voor veelvuldig (werkplaats) gebruik.

De gesmeed stalen KM500R van did wordt uiteraard geleverd inclusief de nieuwe KM500R pin met groef. Het kettinggereedschap is geschikt voor alle did kettingen in de maten 520, 525, 530 (50) en 532 en voor andere merken kettingen met een klinkschakel met hol uiteinde.

Deze versie wordt geleverd in een zwarte metalen opbergbox.

Breek/klinkpen voor kettinggereedschap

Bestel

Losse breek/klinkpen voor het kettinggereedschap

Professionele breek/klinkpen voor kettinggereedschap

Bestel

DID Cut & Rivetting pen.

Professionele kwaliteit, originele DID breek / klinkpen voor kettinggereedschap.

Professionele Tsubaki klinkpen

tsubaki
Bestel

Tsubaki RS-50 Rivet Punch

Originel tsubaki professionele klinkpen met v-groef voor het afklinken van klinkschakels met een massieve pen (tsubaki sigma, tsubaki omega). Met deze los te gebruiken pen is het mogelijk om de klinkschakel op dezelfde manier te klinken als de fabrieksschakels. Type Tsubaki RS-50 rivet punch. Prijs per stuk.

Kettingpons

Bestel
Gereedschap om een ketting te breken
De kettingpons is geschikt voor 520, 525 en 530 kettingen. Het is verstandig om voor het breken van de ketting de kopjes van de pennen van de te breken schakel even weg te slijpen voor een langere levensduur van het gereedschap.

Motul Chain Paste

Bestel
Motul Chain Paste C5 is een tube met wit kettingvet. De tube is voorzien van een borstel zodat het vet eenvoudig op de ketting is op te brengen. Inhoud 150ml.
Bestel

Motul Factory Line kettingspray

Motul factory line witte kettingspray is geschikt voor alle soorten kettingen en heeft een goede hechting. Door de Boron toevoeging vermindert het wrijving en behoud de kettingspray zijn smeereigenschappen bij hoge temperaturen. Spuitbus 400ml.
  • Gerelateerde Producten
Bestel

Motul C2 Road kettingspray

Motul C2 Road is een kleurloze en kleverige kettingspay die geschikt is voor alle soorten kettingen. Spuitbus 400ml.
  • Gerelateerde Producten

Motul kettingreiniger

Bestel
Motul kettingreiniger maakt de ketting schoon van alle zand, aarde en olieresten enz. Hierna kunt u de ketting weer inspuiten met kettingspray zodat de smering optimaal is. Spuitbus 400ml.

Kettingborstel Bihr zwart

Bihr
Bestel
Handige borstel voor het reinigen van kettingen.

Kettingborstel : handige borstel voor het makkelijker reinigen van de ketting.

Merk : Bihr, kleur zwart.

Bestel

Spuitbus remmenreiniger, 500ml. Schone en krachtige ontvetter.