kettingset-algemene-afbeelding-150-150

Kettingsets

Kies hier het merk waarvoor de kettingset bedoeld is, op de volgende pagina kunt u dan de cilinderinhoud en daarna het type selecteren.

Tevens leveren tegen een speciale prijs kettinggereedschap waarmee u de oude ketting kunt breken, de nieuwe kunt persen en klinken (bij de tsubaki omega en sigma kettingen wordt de klinkschakel met de hand afgeklonken  [voor het klinken van deze kettingen is evt. de tsubaki rs-50 rivet punch verkrijgbaar] en niet met het gereedschap). Bij gelijktijdige aanschaf met een kettingset voor slechts € 44.90 (los € 54.90)

Voor meer uitleg over de kettingsets kunt u ook even op de uitleg pagina kijken.

Wij leveren de meeste sets met stalen JT tandwielen (in uitzonderingsgevallen leveren wij als jt ze niet maakt of niet kan leveren tandwielen van een ander merk, in de meeste gevallen van Afam of supersprox) , bij sommige kettingsets kunt u tegen meerprijs ook kiezen voor een Stealth achtertandwiel. Stealth tandwielen hebben in bijna alle gevallen een goudkleurig aluminium hart met een zwart stalen buitenrand.
U kunt meestal kiezen uit verschillende kettingen en merken tandwielen. Voor de kettingen geldt meestal dat de duurdere kettingen van een zwaardere kwaliteit zijn en meestal per kilometer goedkoper.

Staat uw type er niet bij of wilt u een afwijkende vertanding of ketting? Bel ons even voor de prijs en mogelijkheden.

Alle kettingen worden standaard open geleverd in de goede lengte met een losse klinkschakel.

Kettingsets voor zeer veel verschillende motoren : did, tsubaki, esjot, jt, stealth, supersprox, kettinggereedschap.

Jos Smit motoren, Rijksstraatweg 94, 2022DD Haarlem, Tel. 023-5380490