Scorpion EXO-510 Air Clarus

scorpion
Bestel
  • Beschrijving

De Scorpion Exo-510 Air heeft een intern zonnevizier, is standaard voorzien van een pinlock anticondens vizier en heeft oppompbare wangkussens.

Zoals alle scorpion exo air helmen is de exo-510 ook voorzien van het airfit systeem - u kunt de wangkussens oppompen voor een optimale pasvorm. Een pinlock maxvision anticondens vizier is standaard (uiteraard monteren wij deze voor u in het vizier).

De helm is voorzien van regelbare topventilatie en kinventilatie, een met een handle aan de linkerkant van het vizier bedienbaar intern zonnevizier voorzien van een anticondens coating, een uitneembare en wasbare kwikwick2 voering (koel en droog als het warm is en warm als het koud is), een neuskap en een kinflap.

Het vizier is voorzien van een handle waarmee u het vizier op slot kan zetten of het vizier op een kier open kan zetten. Uiteraard wordt de helm geleverd inclusief een helmzak.

De Scorpion Exo-510 heeft een emergency release systeem, onder aan de helm zitten lipjes om in noodgevallen de wangstukken eenvoudig te kunnen verwijderen ter voorkoming van letsel.

De Exo-510 Clarus wordt standaard geleverd met een helder vizier, optioneel is het ook mogelijk om andere vizieren (donker / spiegel) te verkrijgen.

De helm valt klein, bestel een maatje groter. Kleur matzwart/rood. Uitlopend artikel, op=op.