Scorpion EXO-GT SP air

scorpion
Bestel
  • Beschrijving

De Scorpion Exo GT SP air is een high-end touring helm uit de Scorpion Apex series

Afhaalprijs in de winkel € 399.90

De Scorpion Apex EXO-GTSP air heeft een high tech helmschaal. 12K carbon strengen verwerkt in een custom carbon mat, 4 fiberglass lagen en een gladde buitenlaag voor maximale stijfheid en gewichtsverdeling. Laag gewicht eb geoptimaliseerde energie verdeling.

Optische klasse 1 vizier met verschillende materiaaldiktes voor optimaal zicht, minimale vertekening en verminderde schittering. Door zijn vorm een verbeterde aerodynamica en verminderde windruis. Het ingebouwde met een schuifknop aan de zijkant bedienbaar interne zonnevizier is ook optische klasse 1. Het zonnevizier is eenvoudig met een schuifknop te verstellen zodat hij op de standaard hoogte of 5mm lager uitkomt.

De scorpion exo-GT SP air wordt geleverd inclusief een pinlock anticondens binnenvizier en een extra vizier in donkersmoke. De helm is voorzien van een regelbare ventilatie op de kin en bovenop de helm. De topventilatie heeft extractors in de spoiler.

De Exo-GT SP Air is voorzien van het airfit systeem, u kunt de wangkussens oppompen voor een optimale pasvorm. Uitneembare Cool Tech voering.

Dubbel D sluiting, voorzien van reflectie een de onderzijde van de binnenvoering. De wangkussens zijn voorzien van emergency straps waarmee in noodgevallen de wangkussens kunnen worden verwijderd zonder de helm af te doen ter voorkoming van letsel.

Afhaalprijs in de winkel € 399.90

Kleur Matzwart met rode details. ECE 22-06 keuring.