Scorpion EXO 1400 Evo II Onyx carbon air

scorpion
Bestel
  • Beschrijving

De Scorpion Exo-1400 Evo II carbon Air Onyx het sportieve topmodel tourhelm van Scorpion - schaal volledig in carbon, pinlock, zonnevizier, gratis smoke vizier, pompsysteem ...

Afhaalprijs in de winkel € 399.90

De Scorpion Exo-1400 Evo II carbon Air heeft een sterke en lichte helmschaal volledig gemaakt van carbon.

De exo-1400 Evo II carbon air is voorzien van het airfit systeem, u kunt de wangkussens oppompen voor een optimale pasvorm.

Een pinlock maxvision anticondens vizier is standaard (uiteraard monteren wij deze voor u in het vizier dus geen gedoe met afstellen etc.). Buiten het standaard gemonteerde heldere vizier wordt gratis een donkersmoke vizier (inclusief opberghoes) meegeleverd. Het vizier is voorzien van een slot. Het interne zonnevizier (met anticondens coating) is bedienbaar met een schuifknop aan de linkerkant van de helm.

De helm is voorzien van kinventilatie (2 standen) en topventilatie (2 standen). De comfortabele Kwikwick III voering is volledig uitneembaar en wasbaar. De voering is voorzien van een emergency release system, onder aan de wangkussens zitten strips om in noodgevallen de wangkussens eenvoudig te kunnen verwijderen ter voorkoming van letsel. De helm wordt geleverd inclusief neuskap en kinflap.

Afhaalprijs in de winkel € 399.90

Kleur Onyx carbon onder blanke lak. ECE 22-06 keuring.