Hjc Rpha 91 carbon

hjc
Bestel
  • Beschrijving

De Rpha 91 carbon van HJC is een high-end systeemhelm uit de 2e generatie Rpha helmen lijn. Afhaalprijs in de winkel € 529.90

De Rpha 91 carbon heeft een volledige carbon helmschaal welke zorgt voor een zeer sterke en lichte compacte schaal.

De helm heeft een door middel van een schuifknop linksonder aan de helm bedienbaar intern zonnevizier die is voorzien van een anticondens coating. Het zonnevizier is bij de rpha 91 in 3 standen stelbaar qua afstand tot het gezicht.

Een anticondens pinlock 120 binnenvizier is standaard, uiteraard monteren wij deze voor u in het vizier, dus geen gedoe met afstellen etc. De binnenvoering (antibacterieel, sneldrogend en vochtabsorberend) is uitneembaar en wasbaar. De voering is voorzien van reflectie.

De Rpha 91 carbon wordt geleverd met een helder vizier, het vizier is zonder gereedschap makkelijk te verwijderen en te monteren.

De ventilatie openingen (kinstuk, boven het vizier 2x, bovenop de helm) zijn allen regelbaar.

Microlock snelsluiting. De helm wordt geleverd inclusief luxe helmzak. De Rpha 91 heeft een mogelijkheid om het kinstuk in open positie op slot te zetten.

Ece 22.06 keuring (dubbele P/J keuring, zowel jet als integraal). Voorbereiding voor het smart Hjc 50B of 21B bluetooth systeem.

Afhaalprijs in de winkel € 529.90

Kleur : carbon onder blanke lak.