Hjc Rpha 71 matzwart

hjc
Bestel
  • Beschrijving

De Rpha 71 van HJC is een sportieve tourhelm uit de 2e generatie Rpha helmen lijn. Afhaalprijs in de winkel € 359.90

De Hjc Rpha 71 is de opvolger van de Rpha 70.

De Rpha 71 heeft een P.I.M. Evo schaal, premium integrated matrix - een vezelmix van carbon, kevlar en fiberglas welke zorgt voor een zeer sterke en lichte compacte schaal.

De helm heeft een door middel van een schuifknop linksonder aan de helm bedienbaar intern zonnevizier die is voorzien van een anticondens coating. Het zonnevizier is bij de rpha 71 in 3 standen stelbaar qua afstand tot het gezicht.

Een anticondens pinlock 120 binnenvizier is standaard, uiteraard monteren wij deze voor u in het vizier, dus geen gedoe met afstellen etc. De binnenvoering (antibacterieel, sneldrogend en vochtabsorberend) is uitneembaar en wasbaar. De wangkussens zijn voorzien van zgn. emergency strips waardoor deze in noodgevallen snel en veilig kunnen worden verwijderd. De voering is voorzien van reflectie.

De Rpha 71 wordt geleverd met een helder vizier, optioneel is er ook een donkersmoke of spiegelvizier verkrijgbaar. Het vizier is eenvoudig te openen en veiliger door het nieuwe push & release systeem. Het vizier is zonder gereedschap makkelijk te verwijderen en te monteren.

De ventilatie openingen zijn allen regelbaar, deze zijn gemakkelijk met handschoenen aan te bedienen.

Het type sluiting is dubbel D en uiteraard wordt de helm geleverd inclusief luxe helmzak. Neuskap en kinflap zijn standaard.

Ece 22.06 keuring. Voorbereiding voor het smart Hjc 50B of 21B bluetooth systeem.

Afhaalprijs in de winkel € 359.90. Kleur matzwart.