Roof r09 BoXXer Twin

Roof
Bestel
  • Beschrijving

De R09 BoXXer in Twin uitvoering.

De Roof R09 BoXXer Twin heeft een buitenschaal van fiberglass. De helm heeft een dubbele keuring ECE J+P 22-05 (zowel als jethelm als integraalhelm).

Het kindeel is 180 graden overklapbaar, het kinstuk blijft aan de achterzijde vrij van de schaal. De BoXXer heeft meer kinruimte dan de desmo en de boxer v8. Het kinstuk heeft een nieuwe dubbele automatische sluiting waardoor hij makkelijker te openen is.

De BoXXer Twin wordt standaard geleverd met een lichtgetint krasvast anti-condens vizier. Het vizier is onafhankelijk van het kinstuk te bedienen. Het vizier staat dicht op de buitenschaal waardoor deze geen wind vangt. De BoXXer heeft een vrijwel tocht- en wateridchte neopreen switch-afsluiting rondom het vizier. Optioneel zijn er ook andere vizieren zoals donkersmoke, zilver en 'day-night' verkrijgbaar.

De helm heeft een micro-ratel kinbandsluiting. De kinband zit met een 4 punts veiligheidsbevestiging aan de buitenschaal.

Uitneembare en wasbare voering. In de binnenschaal is rekening gehouden met ruimte voor brillenpoten.

Nieuwe Venturi geintegreerde topventilatie. Deelbare, goed afsluitbare ventilatie op het kinstuk voor vizier en gezicht.

Kleur matzwart/mat antraciet. Opruiming voorraad, op=op.