Scorpion EXO-HX1 matzwart

scorpion
Bestel
  • Beschrijving

De Scorpion Exo-HX1 fiberglass "neo-retro" helm heeft een stijlvolle retro look en is te gebruiken met vizier of met een klep.

De Scorpion Exo-HX1 is een fiberglass (ultra TCT) helm uit de Streetfight line-up van Scorpion. Uniek "Neo-retro" design - de helm is draagbaar met het vizier, zonder het vizier met bijgeleverde zijplaten of met de meegeleverde klep.

De Exo-HX1 heeft een intern zonnevizier. Het vizier mechanisme wordt ondersteund door magneten waardoor het vizier soepel opent en de helm zijn slanke looks behoud.

Een pinlock maxvision anticondens vizier is standaard (uiteraard monteren wij deze voor u in het vizier dus geen gedoe met afstellen etc.).

De Exo-HX1 is voorzien van regelbare kinventilatie en topventilatie. De comfortabele Kwikwick III voering is volledig uitneembaar en wasbaar. De helm wordt geleverd inclusief een kinflap en helmzak. Microlock snelsluiting.

Kleur matzwart. Pre-productie foto, bij het productiemodel zit er geen lip aan het vizier voor borging. Uitlopend artikel, op=op.