Macna Dry Evo Cooling vest

Macna
8718913066939
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Het Dry Evaporative Cooling Vest van Macna zorgt voor verkoeling door de verdamping van water, zonder dat het vest nat wordt.

Het Macna Cooling vest dry Evo is de nieuwste versie van het Dry Evaporative Cooling Vest. Het koelvest zorgt voor de nodige verkoeling door middel van de verdamping van water, welke door een gepatenteerde technologie gereguleerd optreed, waardoor het vest volledig gevuld 1 tot 3 dagen kan koelen, afhankelijk van de omgevingstemperatuur.

Het Dry Cooling Evo vest blijft in tegenstelling tot conventionele vesten zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde droog. Het koelvest wordt gevuld met normaal water tot maximaal 600 ml, hierdoor weegt het nooit meer als 1 kg. Het Macna dry cooling vest is wasbaar.

Het Macna Dry Evo koelvest zorgt voor de nodige verkoeling door middel van de verdamping van water, welke door een gepatenteerde technologie gereguleerd optreed, waardoor het vest volledig gevuld 1 tot 3 dagen kan koelen, afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Het vest is dus ideaal voor lange toerritten / reizen op de motor.

Het Dry Cooling vest blijft in tegenstelling tot conventionele vesten zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde droog. Het koelvest wordt gevuld met normaal water tot maximaal 600 ml, hierdoor weegt het nooit meer als 1 kg. De vulopening van het dry evo collingvest zit op de rug (waterdichte rits) voor meer draagcomfort.

Het Macna dry cooling vest is wasbaar, een wsaszak wordt meegeleverd..

Gemaakt van nylon jersey en PU ultrafresh, antibacterieel - voorkomt nare geurtjes.

Na gebruik dient het vest te worden opgehangen zodat vocht kan worden afgevoerd, als het vest compleet droog is kan het worden opgeborgen.

Afmetingen :

  • S/M hoogte 53 cm, breedte 49 cm
  • L/XL hoogte 55 cm, breedte 53 cm
  • 2XL/3XL hoogte 57 cm, breedte 58 cm
  • 4XL/5XL hoogte 59 cm, breedte 63 cm