Nexx XD1 Voyager zwart-grijs

Nexx
Bestel
  • Beschrijving

De Nexx X.D1 Voyager is een dual sport helm uit het topsegment, te gebruiken als crosshelm, endurohelm of integraalhelm.

De Nexx X.D1 Voyager heeft een x-matrix (fiberglass/kevlar/carbon) buitenschaal. De helm is te gebruiken als enduro helm, crosshelm of integraalhelm en kan eenvoudig zonder gereedschap worden omgebouwd.

De XD1 heeft een met een schuifknop bedienbaar intern zonnevizier. De helm wordt geleverd inclusief een pinlock anticondens binnenvizier.

De Coolmax binnenvoering is uitneembaar / wasbaar. De Voyager is voorzien van diverse regelbare ventilatie openingen. De helmsluiting is een dubbel D type.

De Nexx XD1 heeft diverse montagemogelijkheden voor action camera's zoals bijv. de Go-Pro. Er worden supports meegeleverd voor montage aan de zijkant of op de bovenkant van de helm. Tevens wordt er een peak-extension (verlengkap voor de crossklep) en een cross rooster voor het kinstuk meegeleverd.

De helm heeft een kinflap, reflectie in de nekrand en wordt geleverd inclusief een helmzak. De voering is voorzien van een emergency strap, de voering kan in noodgevallen met deze strips eenvoudig uit de helm worden getrokken.

Kleur zwart / grijs. De helm valt klein, bestel een maatje groter. Uitlopend artikel, op=op.