Scorpion EXO 1400 Evo carbon Air Cerebro

scorpion
Bestel
  • Beschrijving

De Scorpion Exo-1400 Evo carbon Air is het sportieve topmodel tourhelm van Scorpion - schaal volledig in carbon, pinlock, zonnevizier, gratis blauw spiegel vizier, pompsysteem ...

De Scorpion Exo-1400 Evo carbon Air heeft een sterke en lichte helmschaal volledig gemaakt van carbon.

De exo-1400 evo is voorzien van het airfit systeem, u kunt de wangkussens oppompen voor een optimale pasvorm.

Een pinlock maxvision anticondens vizier is standaard (uiteraard monteren wij deze voor u in het vizier dus geen gedoe met afstellen etc.). Buiten het standaard gemonteerde heldere vizier wordt bij de Cerebro gratis een blauw spiegel vizier (inclusief opberghoes) meegeleverd. Optioneel zijn er ook andere vizieren leverbaar (donkersmoke/zilver ...). Het vizier is voorzien van een slot. Het interne zonnevizier (met anticondens coating) is bedienbaar met een schuifknop aan de linkerkant van de helm.

De helm is voorzien van kinventilatie (2 standen) en topventilatie (2 standen). De comfortabele Kwikwick III voering is volledig uitneembaar en wasbaar. De voering is voorzien van een emergency release system, onder aan de wangkussens zitten strips om in noodgevallen de wangkussens eenvoudig te kunnen verwijderen ter voorkoming van letsel. De helm wordt geleverd inclusief neuskap en kinflap.

Kleur blauw carbon met glanzende en matte delen. ECE 22-06 keuring.