Hjc Rpha 70 carbon Reple MC5

Hjc
Bestel
  • Beschrijving

Full carbon versie van de Hjc Rpha 70 in Reple kleurstelling.

De Rpha 70 Carbon heeft een volledig carbon schaal welke zorgt voor een zeer sterke en lichte compacte schaal.

De helm heeft een door middel van een schuifknop linksonder aan de helm bedienbaar intern zonnevizier die is voorzien van een anticondens coating.

Een pinlock 120 anticondens binnenvizier is standaard, uiteraard monteren wij deze voor u in het vizier, dus geen gedoe met afstellen etc. De multicool binnenvoering is uitneembaar en wasbaar. De wangkussens zijn voorzien van zgn. emergency strips waardoor deze in noodgevallen snel en veilig kunnen worden verwijderd. In de nekrand is reflectie aangebracht.

De Rpha 70 wordt geleverd met een helder vizier, optioneel is er ook een donkersmoke of spiegelvizier verkrijgbaar. Het vizier is voorzien van een eenvoudig te openen slot met blokkeermogelijkheid. Het vizier is zonder gereedschap makkelijk te verwijderen en te monteren.

De ventilatie openingen zijn allen regelbaar, 2 op de kin en 2 boven op de helm, deze zijn gemakkelijk met handschoenen aan te bedienen. Het type sluiting is dubbel D en uiteraard wordt de helm geleverd inclusief luxe helmzak. Neuskap en kinflap (instelbaar) zijn standaard. In de helmschaal zijn uitsparingen aanwezig voor speakers. Voorbereid voor het Smart Hjc bluetooth systeem.

Carbon Reple MC5. Kleur carbon (onder blanke lak) / grijs.