Hjc Rpha 90S Carbon

Hjc
Bestel
  • Beschrijving

De Rpha 90S carbon is de lichtste systeemhelm van Hjc. Met dubbele P/J keuring en voorbereid voor het Smart Hjc bluetooth systeem.

De HJC Rpha 90S heeft een volledig carbon helmschaal. Dit resulteert in een zeer lichte maar extreem sterke helmschaal. De helm is compact vormgegeven door gebruik van 3 schaalmaten (xs-s, m-l en xl-xxl).

De Rpha 90S carbon heeft een door middel van een schuifknop aan de linker onderzijde van de helm bedienbaar intern zonnevizier. Het zonnevizier is krasvast en heeft een anticondens coating.

Standaard wordt de Rpha 90S met een pinlock 120 anti-condens binnenvizier geleverd, uiteraard monteren wij deze voor u in het vizier dus geen gedoe met afstellen etc. Het vizier is eenvoudig en zonder gereedschap de de- en monteren. Het vizier is voorzien van een helmslot welke ook nog geblokkeerd kan worden. Breed zichtveld.

De volledig uitneembare multicool binnenvoering is 3d vormgegeven voor optimale pasvorm en vermindering van het geluidsnivo. Zeer goede regelbare ventilatie.

Voorzien van een volledig metalen (RVS) microlock sluiting. Achter aan de onderkant is de helm voorzien van reflectie.

De helm wordt geleverd inclusief een uitneembare kinflap en een luxe helmzak.

Voorbereid voor het Smart Hjc bluetooth communicatiesysteem. Dubbele P/J keuring.

Kleur carbon onder blanke lak.

Gerelateerde Producten