Roof r09 BoXXer carbon glanszwart

Roof
Bestel
  • Beschrijving

De nieuwe Roof BoXXer carbon.

De nieuwe Roof BoXXer carbon heeft een lichte buitenschaal van carbon/fiber, totaalgewicht ± 1550 gram. Ten opzichte van de roof boxer v8 zijn er meerdere veranderingen en verbeteringen. De helm heeft een dubbele keuring ECE J+P 22-05 (zowel als jethelm als integraalhelm).

Het kindeel is 180 graden overklapbaar, het kinstuk blijft aan de achterzijde vrij van de schaal. De BoXXer carbon heeft meer kinruimte dan de desmo en de boxer v8. Het kinstuk heeft een nieuwe dubbele automatische sluiting waardoor hij makkelijker te openen is.

De BoXXer wordt standaard geleverd met een lichtgetint krasvast anti-condens vizier. Het vizier is onafhankelijk van het kinstuk te bedienen. Het vizier staat dicht op de buitenschaal waardoor deze geen wind vangt. De BoXXer heeft een vrijwel tocht- en wateridchte neopreen switch-afsluiting rondom het vizier. Optioneel zijn er ook andere vizieren zoals donkersmoke, zilver en 'day-night' verkrijgbaar.

De helm heeft een micro-ratel kinbandsluiting. De kinband zit met een 4 punts veiligheidsbevestiging aan de buitenschaal.

Uitneembare en wasbare voering. In de binnenschaal is rekening gehouden met ruimte voor brillenpoten.

Nieuwe Venturi geintegreerde topventilatie. Deelbare, goed afsluitbare ventilatie op het kinstuk voor vizier en gezicht.

De maat van de Roof R09 BoXXer carbon valt iets kleiner dan de Boxer V8.

Kleur glanszwart. Opruiming voorraad, op=op.