Roof r032 Desmo 3 matzwart

roof
Bestel
  • Beschrijving

De 3e generatie Roof Desmo in matzwart (R032).

Het kinstuk van de Roof Desmo kan net als bij de roof Boxer helemaal achter op de helm gedraaid worden.

Bij de Desmo is het mechanisme om het kinstuk te openen met 1 hand te bedienen, bij het openen gaat het vizier automatisch open en dicht. De Desmo heeft een dubbele keuring, zowel P-keuring (integraal) als J-keuring (jethelm).

De voering is uitneembaar, de Desmo is voorzien van ventilatie en een microlock snelsluiting. De helm heeft een helder anticondens vizier en wordt geleverd inclusief luxe helmzak.

De Desmo 3 is op meerdere punten gewijzigd ten opzichte van de New Desmo (desmo 2), de kinruimte in het kinstuk is iets toegenomen, de helm heeft 2 extra ontgrendel knopjes om de helm snel te kunnen openen in een noodgeval, een gewijzigde nekrand voor meer draagcomfort en minder turbulentie en geluid en de Desmo heeft nu een soft lock in open positie.

Ten opzichte van de boxer v8 en bij gebruik van de helm als open helm staat het vizier dichter op het gezicht zodat er minder tocht onderdoor komt - als het kinstuk naar beneden is valt deze in een U-profiel zodat er meer wind en water wordt tegengehouden. Kleur matzwart. Opruiming voorraad, op=op.